Podjetje TOPKERAM, d.o.o. želi strankam zagotoviti popolno izkušnjo s svojimi keramičnimi izdelki, zato smo pripravili nekaj nasvetov za skrb zunanje keramike in ohranjanje njenega sijaja.

  1. Redno čiščenje: Redno in pravilno čiščenje zunanje keramike lahko pripomore k dolgotrajni obstojnosti in ohranjanju sijaja. Uporabite mehko krtačo, vodo in blago milnico, da odstranite umazanijo, madeže in ostanke. Previdno izperite s čisto vodo in posušite s krpo ali mopom.
  2. Izogibajte se agresivnim čistilnim sredstvom: Izogibajte se uporabi močnih in agresivnih čistilnih sredstev, saj lahko poškodujejo keramično površino. Raje uporabite blage čistilne izdelke, ki so primerni za zunanjo keramiko.
  3. Redno vzdrževanje fug: Fuge na zunanji keramiki so tudi pomemben del vzdrževanja. Redno preverjajte in vzdržujte fuge, da preprečite prodiranje vode ali drugih tekočin, kar lahko poškoduje keramično površino.
  4. Zaščita pred zmrzaljo: Zunanjo keramiko, še posebej na prostem, je treba zaščititi pred močnimi zmrzali. Preverite, ali je keramika primerno zatesnjena in uporabite zaščitne premaze za dodatno odpornost proti zmrzali.
  5. Preprečevanje trdovratnih madežev: Če na zunanji keramiki opazite trdovratne madeže, kot so rja ali oljne madeže, takoj ukrepajte. Uporabite ustrezna sredstva za odstranjevanje madežev in sledite navodilom proizvajalca.

S pravilno skrbjo in vzdrževanjem bo zunanja keramika dolgoročno ohranila svoj sijaj in privlačnost. Če imate kakršnakoli vprašanja ali potrebujete dodatne nasvete, se obrnite na našo strokovno ekipo, ki vam bo z veseljem pomagala.

Ostanite povezani z nami za več nasvetov in novic iz sveta keramike!

Kontaktni podatki: TOPKERAM, d.o.o.